Even voorstellen...

In de zomer van 2016 verhuisde ik samen met mijn gezin naar Buchten. Een dorp met minder voorzieningen dan we gewend waren. Eén van de dingen die we misten was een bibliotheek met ruime openingstijden.Na wat Googlen kwam ik terecht op de website van Kinderzwerfboek. 
Een super initiatief: je oude boeken een nieuw leven geven en daarmee ervoor zorgen dat álle kinderen ook thuis kunnen lezen. De mogelijkheid je boeken te registreren en hun zwerftocht te volgen maakt het natuurlijk extra leuk! 

 

Het was even zoeken en overleggen, maar in september 2016 opende ik mijn eerste Station in de Jumbo in Born. 
Vol enthousiasme ging ik door, en in juni 2017 werd ik officieel Ambassadeur! 
Inmiddels heb ik ook een Minibieb aan huis, een Zwerfkratje (mobiel Kinderzwerfboek Station voor bij evenementen) en zijn er een aantal stations opgestart met mijn hulp. Op de pagina "Locaties" kun je alle stations terug vinden die in mijn "Ambassadeurs gebied" vallen. 

Ik zit nog steeds vol enthousiasme en ben van plan me te blijven inzetten voor Kinderzwerfboek! 

Dat kan ik echter alleen tot een succes brengen met jullie hulp.

Heb je nog kinderboeken die niet meer  gelezen worden, lijkt het je leuk om een eigen Station aan huis, bij de sportvereniging of op het werk te openen óf neem je deel aan een evenement waar je Kinderzwerfboeken bij wilt hebben?

Stuur me dan via het contactformulier op deze site of via facebook een berichtje.

Heb je tips, suggesties of vind je het gewoon een leuk initiatief? Ik lees het graag in het gastenboek!

 

Lieve groet, Anne

 

Deze website is vooral bedoeld ter informatie. Wil je graag op de hoogte blijven, volg Kinderzwerfboek Born dan op facebook