Handige links

Op de landelijke website kun je eigenlijk alle informatie vinden die je nodig hebt. Ga er dus gerust eens kijken en lees alles over Kinderzwerfboek en wat je zelf kunt bijdragen. Om het makkelijk te maken vindt je hieronder alle linkjes die je het vaakst nodig zult hebben. 

Stickers aanvragen

In bijna alle Kinderzwerfboek Stations liggen stickers. Maar zijn die onverhoopt op, of heb je er erg veel nodig? Vraag ze dan aan via deze link

Aanmelden gevonden boek

Om een boek aan te melden heb je een account nodig. Op deze pagina voer je rechts in het groene vak de zwerfcode in. Je logt dan in of maakt een account aan.

Vind alle Stations in Nederland

Op de pagina Locaties vind je alle stations die onder Kinderzwerfboek Born vallen, maar er zijn nog ruim 2000 in Nederland! Via deze link vind je ze allemaal.


Registreren nieuw boek

Om een boek te registreren heb je een account nodig. Rechts op deze pagina voer je in het blauwe vak de titel van het boek in. Daarna log je in of maak je een account aan (naam, woonplaats, e-mailadres en wachtwoord). 

Wordt jij ook Stationschef?

Lijkt het je leuk om een eigen Kinderzwerfboek station te hebben? Of heeft je moeder een minibieb en wil je daar ook een Kinderzwerfboek station van maken? Klik hier voor meer informatie en het aanmelden van je station. 

Doneer aan Kinderzwerfboek

Klik hier om Kinderzwerfboek -eenmalig of periodiek- te steunen met een financiële bijdrage.